Fiskeruller og tomatsauce med kapers
Hovedingrediens : Øvrige Fisk - Blandet fisk Indsendt : |
|
|
Varm olien op i en gryde og svits løget heri. Tilsæt tomaterne og lad saucen koge i 10 minutter. Blend derpå saucen og tilsæt kapers, inden der igen gives et opkog. Smag til sidst til med salt og peber. Rul rødspættefileterne sammen og læg dem i en gryde med ½ dl vand. Drys med salt og kog fiskene under låg i 3-4 minutter. Server straks herefter med tomatsauce, kogt pasta, brød og masser af grøn salat.
|
|
Opskriften er vist 8025 gange,
og udskrevet 131 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.8 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne