Fiskeruller på pastabund med rucola
Hovedingrediens : FladFisk - Rødtunge Indsendt : Red : |
|
|
Fiskefileterne pensles med pesto og der lægges rucolasalat og chilistykker herpå. En anelse ingefær rives over. Fisken rulles sammen (gerne som "rose"). Fisken dampes herefter 15 min. i hvidvin ved 200 grader C.
Saucen: Strimlet tomat og gulerødder svitses let i smør. safran og hvidvin hældes ved og saucen koges op. Fløden tilsættes og koger i endnu et par min. serveres naturligvis med lune flutes. |
|
Opskriften er vist 10464 gange,
og udskrevet 269 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (62 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne