Fiskeruller på pastabund med rucola

Fiskeruller på pastabund med rucola, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : FladFisk - Rødtunge

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
 Frisk pasta
4 rødtunge filetter
 rucolasalat
 basilikum pesto
1 frisk og rød chili
 Ingefærrod
2 udkernede tomater
2 gulerødder skåret i strimler
4 chilikorn
 safran
1 dl.hvidvin
2.5 dl.kaffefløde 9%
 
Opskrift:
Fiskefileterne pensles med pesto og der lægges rucolasalat og chilistykker herpå. En anelse ingefær rives over. Fisken rulles sammen (gerne som "rose"). Fisken dampes herefter 15 min. i hvidvin ved 200 grader C.

Saucen:
Strimlet tomat og gulerødder svitses let i smør. safran og hvidvin hældes ved og saucen koges op. Fløden tilsættes og koger i endnu et par min. serveres naturligvis med lune flutes.





karakterer:
Opskriften er vist 10464 gange,
og udskrevet 269 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (62 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu