Fiskeruller med pinjekerner - rotolini di pesce con pinoli

Fiskeruller med pinjekerner - rotolini di pesce con pinoli, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

FrokostRet : Frokost - Frokostretter

Hovedingrediens : Øvrige Fisk - Blandet fisk

Oprindelsesland : Italien

ItalienIndsendt :      Red :

Ingredienser:
40 g.pinjekerner
4 spsk.friske brødkrummer
4 spsk.friskrevet parmesanost
0.25 tsk.salt
 peber
2 spsk.hakket persille
3 spsk.smeltet smør/margarine
500 g.knurhanefileer
 
Opskrift:
Bland pinjekernerne, de friske brødkrummer, parmesanen, peber, persille og halvdelen af fedtstoffet i smeltet tilstand, i en lille skål. Skær hver filet i et par stykker og pensl dem med resten af det smeltede fedtstof og tryk lidt fyld på hvert stykke - det der falder af bruger du bare herefter. Rul hvert stykke sammen og sæt evt. en tandstik i. Læg fiskerullerne på et fad eller en bradepande med evt. bagepapir og pynt med lidt ekstra fyld på toppen af hver stykke. Hæld lidt hvidvin over hvert stykke og dæk dem med bagepapir. Bag fiskerullerne i ovn på 180 grader i 5-7 min. eller indtil fisken skifter farve til mat hvid. Fjern bagepapiret og grill dem indtil fyldet på toppen er gyldent og fisken næsten mør. Dyp saften fra fiskene ovenpå inden servering. Jeg serverer fiskerullerne med nye kartofler og en salat af agurk, peberfrugter og avokado,





karakterer:
Opskriften er vist 12308 gange,
og udskrevet 255 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu