Fiskeruller med pinjekerner - rotolini di pesce con pinoli
Hovedingrediens : Øvrige Fisk - Blandet fisk Oprindelsesland : Italien Indsendt : Red : |
|
|
Bland pinjekernerne, de friske brødkrummer, parmesanen, peber, persille og halvdelen af fedtstoffet i smeltet tilstand, i en lille skål. Skær hver filet i et par stykker og pensl dem med resten af det smeltede fedtstof og tryk lidt fyld på hvert stykke - det der falder af bruger du bare herefter. Rul hvert stykke sammen og sæt evt. en tandstik i. Læg fiskerullerne på et fad eller en bradepande med evt. bagepapir og pynt med lidt ekstra fyld på toppen af hver stykke. Hæld lidt hvidvin over hvert stykke og dæk dem med bagepapir. Bag fiskerullerne i ovn på 180 grader i 5-7 min. eller indtil fisken skifter farve til mat hvid. Fjern bagepapiret og grill dem indtil fyldet på toppen er gyldent og fisken næsten mør. Dyp saften fra fiskene ovenpå inden servering. Jeg serverer fiskerullerne med nye kartofler og en salat af agurk, peberfrugter og avokado,
|
|
Opskriften er vist 12308 gange,
og udskrevet 255 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne