Fransk vildsvinegryde

Fransk vildsvinegryde, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 8 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Gryderet - Gryderetter

Hovedingrediens : Vildsvin - Vildsvinesmåkød

Oprindelsesland : Frankrig

FrankrigIndsendt :      Red :

Ingredienser:
1500 g.vildsvinesmåkød
4 skiverspæk
70 g.Tomatpure, koncentreret
 
 Marinade:
1 fl.god rødvin
4 løg
3 fedhvidløg
1 strimmelappelsinskræl
150 g.sorte oliven
1 dl.olivenolie
1 lille glascognac
 salt
 peber
 Muskatnød, friskrevet
 timian
 laurbærblad
 persille
 
Opskrift:
Læg kødet i marinaden natten over.

Lad kødet dryppe lidt af og steg det langsomt gyldenbrunt i olivenolie. Når kødet er brunet lægger du spækket rundt i kanten af gryden, hælder marinaden og tomatpuré ved og lader det koge i 10 min. Læg så låg på og skru ned for varmen så det kan småsimre i 2-2 1/2 time.

20 minutter inden retten er færdig, hælder du de udstenede oliven ned i, og så kan du så småt begynde at lægge an til at koge pastaen.





karakterer:
Opskriften er vist 31115 gange,
og udskrevet 804 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.7    (9 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2010-01-17 11:30:44
Paa fransk hedder retten "Daube".

  -   2008-12-03 20:21:31
Dette er en rigtig lækker opskrift. Kan anbefales.