Fransk vildsvinegryde
Hovedingrediens : Vildsvin - Vildsvinesmåkød Oprindelsesland : Frankrig Indsendt : Red : |
|
|
Læg kødet i marinaden natten over.
Lad kødet dryppe lidt af og steg det langsomt gyldenbrunt i olivenolie. Når kødet er brunet lægger du spækket rundt i kanten af gryden, hælder marinaden og tomatpuré ved og lader det koge i 10 min. Læg så låg på og skru ned for varmen så det kan småsimre i 2-2 1/2 time. 20 minutter inden retten er færdig, hælder du de udstenede oliven ned i, og så kan du så småt begynde at lægge an til at koge pastaen. |
|
Opskriften er vist 31115 gange,
og udskrevet 804 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.7 (9 stemmer) |
|
Kommentarer Marianne - 2010-01-17 11:30:44 Paa fransk hedder retten "Daube". Line - 2008-12-03 20:21:31 Dette er en rigtig lækker opskrift. Kan anbefales. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne