Fyldte gratinerede fiskeruller
Hovedingrediens : FladFisk - Rødspættefilet Indsendt : |
|
|
Læg spinaten i et smurt fad. Fordel muslingerne på fiskefileterne, rul dem sammen og læg dem ovenpå spinaten. Drys med salt & peber og dryp lidt citron over. Lav en opbagning af smør mel og mælk, lad saucen koge igennem og smag til med krydderier. Bred saucen ud over fyldet i fadet. Sæt retten i ovnen i 20 min. ved 225°, til fisken er mør. Drys klippet purløg over og server med nye små kartofler.
|
|
Opskriften er vist 9344 gange,
og udskrevet 169 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne