Fyldte gratinerede fiskeruller

Fyldte gratinerede fiskeruller, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : FladFisk - Rødspættefilet

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
500 g.hel dampet spinat
600 g.rødspættefileter
1 lille dåse afdryppede muslinger
 citron
 salt
 peber
 
 Gratinsauce:
2 spsk.smør
2 spsk.hvedemel
2.5-3 dl.letmælk
 karry
 
Opskrift:
Læg spinaten i et smurt fad. Fordel muslingerne på fiskefileterne, rul dem sammen og læg dem ovenpå spinaten. Drys med salt & peber og dryp lidt citron over. Lav en opbagning af smør mel og mælk, lad saucen koge igennem og smag til med krydderier. Bred saucen ud over fyldet i fadet. Sæt retten i ovnen i 20 min. ved 225°, til fisken er mør. Drys klippet purløg over og server med nye små kartofler.





karakterer:
Opskriften er vist 9344 gange,
og udskrevet 169 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu