Fiskeruller med spinat og pasta
Hovedingrediens : FladFisk - Diverse fladfisk Indsendt : |
|
|
Snit gulerødderne i meget tynde strimler. Drys fiskefileterne let med salt, fordel den optøede spinat på dem og rul dem sammen. Rul en skive bacon om hver og bind en bomuldstråd om. Smelt smørret i en høj pande og kog gulerødderne i smørret i 2-3 minutter. Kom fiskerullerne i og rist dem ganske let hele vejen rundt. Krydr med peber og læg et låg over. Lad dem simre i 10 minutter. Kog pastaen efter anvisning på pakken. Tag fiskerullerne op af panden og hold dem varme. Vend den afdryppede pasta i stegesmøret og læg rullerne over. Server straks.
|
|
Opskriften er vist 15059 gange,
og udskrevet 344 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.8 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Pia - 2012-05-07 14:30:18 Fisk og bacon er godt hver for sig, men sammen?? Har dog ikke prøvet opskriften, så skal ikke kunne sige om det er godt. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne