Hornfiskeruller fra korsør
Hovedingrediens : MakrelFisk - Hornfisk Oprindelsesland : Danmark Indsendt : Red : |
|
|
Rens al spinaten, fjern de grove stilke, tør bladene af i et klæde.
Del portionen op til henholdsvis fisk og sovs.
Fjern eventuelt ben fra fileterne, halver dem på tværs.
Kom spinatbladene på indersiden og rul dem stramt, kom rullerne i et smurt ildfast fad, læg dem tæt.
Dryp med citronsaft og fordel smørklatter ovenpå rullerne.
Lad dem trække i ½ time, inden de kommes i en 225 grader varm ovn i 25 min.
Sauce: Hak løget fint og svits dem i smør. Kom spinatbladene i, og rør rundt. De skal bare falde sammen under stærk varme. Tilsæt bouillon og fløde, lad det blive tykt, smag til med muskat, citronsaft, salt, peber. Hæld sovsen over rullerne inden servering. |
|
Opskriften er vist 7967 gange,
og udskrevet 116 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne