Hornfiskeruller fra korsør

Hornfiskeruller fra korsør, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : MakrelFisk - Hornfisk

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt :      Red :

Ingredienser:
4 hornfisk
150 g.spinatblade
30 g.smør
 
 Sovs:
30 g.smør
250 g.spinatblade
2 forårsløg
1.5 dl.hønsebouillon
2.5 dl.piskefløde
2 tsk.citronsaft
 Muskatnød, friskrevet
 havsalt
 hvid peber
 
Opskrift:
Rens al spinaten, fjern de grove stilke, tør bladene af i et klæde. Del portionen op til henholdsvis fisk og sovs. Fjern eventuelt ben fra fileterne, halver dem på tværs. Kom spinatbladene på indersiden og rul dem stramt, kom rullerne i et smurt ildfast fad, læg dem tæt. Dryp med citronsaft og fordel smørklatter ovenpå rullerne. Lad dem trække i ½ time, inden de kommes i en 225 grader varm ovn i 25 min.

Sauce:
Hak løget fint og svits dem i smør. Kom spinatbladene i, og rør rundt. De skal bare falde sammen under stærk varme. Tilsæt bouillon og fløde, lad det blive tykt, smag til med muskat, citronsaft, salt, peber. Hæld sovsen over rullerne inden servering.





karakterer:
Opskriften er vist 7967 gange,
og udskrevet 116 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu