Fiskeruller med rucola
Hovedingrediens : FladFisk - Rødtunge Oprindelsesland : Danmark Indsendt : Red : |
|
|
Pensl fiskefileter med pestoen og læg rucolasalat og chili på hver, og riv lidt ingefær over. Rul den sammen til en rose og damp i vin i ovn 15 min. ved 200*
Sauter tomatog gulerod i smør og tilsæt safran og hvidvin. Lad det koge op og tilsæt fløde og smag godt til. Saucen hældes over fisken og pyntes med frisk dild.
|
|
Opskriften er vist 10344 gange,
og udskrevet 202 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.8 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne