Fiskeruller på grønsagsbund

Fiskeruller på grønsagsbund, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Øvrige Fisk - Blandet fisk

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
6-8 mellemstore fiskefileter
200 g.Torskerogn
2 porrer
 Lille håndfuld sorte oliven
1 smøreost med krydderier (fx pikant)
0.5 rød peber
 Salt
 peber
 Majs
 ærter
 bønner
1 stor tomat
 Saft fra citron
 Olie
 
Opskrift:
Torskerognen vendes ud i en skål og moses forsigtigt med en gaffel. ½ porre, ½ rød peber samt oliven snittes fint og blandes i torskerognen. Smøreosten kommes heri efterfølgende, så blandingen udgør en fast masse. Et fad smøres med olie. Resten af porrerne skæres i skiver og majs, ærter samt bønner lægges i bunden af fadet. Herpå lægges halvdelen af fileterne og ovenpå rognmassen i en lang tyk bane. Resten af fileterne lægges ovenpå og klemmes omkring massen. En tomat skæres i skiver og lægges ovenpå, pres lidt citronsaft udover og kværn lidt salt og peber henover også. Ind i ovnen på 200 C i ½ time. Serveres med salat og er god til både pasta, ris eller kartofler.





karakterer:
Opskriften er vist 9788 gange,
og udskrevet 184 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu