Fiskeruller på grønsagsbund
Hovedingrediens : Øvrige Fisk - Blandet fisk Indsendt : |
|
|
Torskerognen vendes ud i en skål og moses forsigtigt med en gaffel. ½ porre, ½ rød peber samt oliven snittes fint og blandes i torskerognen. Smøreosten kommes heri efterfølgende, så blandingen udgør en fast masse.
Et fad smøres med olie. Resten af porrerne skæres i skiver og majs, ærter samt bønner lægges i bunden af fadet. Herpå lægges halvdelen af fileterne og ovenpå rognmassen i en lang tyk bane. Resten af fileterne lægges ovenpå og klemmes omkring massen. En tomat skæres i skiver og lægges ovenpå, pres lidt citronsaft udover og kværn lidt salt og peber henover også. Ind i ovnen på 200 C i ½ time. Serveres med salat og er god til både pasta, ris eller kartofler.
|
|
Opskriften er vist 9788 gange,
og udskrevet 184 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne