Fiskeruller med rejesovs
Hovedingrediens : Øvrige Fisk - Blandet fisk Indsendt : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Lakseskiverne, der ikke skal være for brede, lægges på fisken. Salt, peber drysses over. Rulles sammen, lægges i ildfast fad med spinat, Hvidvin og citronsaft hældes over.
Fadet sættes midt i ovnen ved 225 grader i 20-25 minutter. Fiskebouillon koges til sovs med piskefløde, lidt hvidvin og smages til med citronsaft og evt. peber. Jævnes lidt med melbolle. Rejerne varmes med, men må ikke koge. Hældes over fisken. Serveres med grøntsager. |
|
Opskriften er vist 39274 gange,
og udskrevet 754 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (6 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne