Tom yam gong - Krydret rejesuppe med svampe og bønnespirer

Tom yam gong - Krydret rejesuppe med svampe og bønnespirer, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

SuppeRet : Suppe - Diverse supper

Hovedingrediens : Rejer - Diverse rejer

Oprindelsesland : Thailand

ThailandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
7.5 dl.fiskefond
1 spsk.hakket frisk eller 1 tsk tørret citrongræs
0.5 tsk.fintrevet citronskal
2 spsk.fiskesauce
250 g.små champignon i skiver
500 g.rå kæmperejer uden skal
1 dl.piskefløde
125 g.bønnespirer
2 forårsløg i stykker á 2 cm
1 tsk.chilipasta
1 dl.citronsaft
2 spsk.hakket frisk koriander
 Friskkværnet sort peber
 
Opskrift:
Kom fiskefonden i en stor gryde og kog op. Bland citrongræs, citronskal, fiskesauce, champignon og rejer i suppen og kog i 3-4 minutter, til rejerne skifter farve.

Skru ned for blusset, rør piskefløden i og lad suppen simre i 2-3 minutter, til den er gennemvarm.

Tag gryden af blusset, tilsæt bønnespirer, forårsløg, chilipasta, citronsaft, koriander og smag til med sort peber. Server suppen øjeblikkeligt





karakterer:
Opskriften er vist 12361 gange,
og udskrevet 356 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.5    (4 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2012-06-17 17:22:32
Hvis du er så god så kom med den rigtige istedet for bare at brokke dig.?

  -   2009-01-04 18:58:12
Det er ikke sådan den original Tom yam gong skal lave. Det er uden bønespirier og piskefløde i stedet for bruger man kokosmælk og fremgangsmåde også ikke helt rigtig. og det ved jeg fordi jeg er thailander. Med denne opskriften i har på ville denne aldrig komme til at opnå det rigtig resultat. Mvh. Suree