Braiseret vildsvineskinke
Hovedingrediens : Vildsvin - Vildsvineskinke Indsendt : Red : |
|
|
Spæk skinken med røget flæsk og brun den i smør i en tykbundet gryde sammen med et løg skåret i skiver, en gulerod, en stilk bladselleri og persille. Drys med salt og peber.
Når den er brunet hælder du et stort glas hvidvin og derefter et stort glas bouillon over, lægger låg på og lad retten snurre ved svag varme i 1½-2 timer afhængig af skinkens vægt.
Tag skinken op og hold den varm mens du jævner saucen lidt med en smørbolle eller maizena rørt op i vand.
Tilbehør: Servèr skinken udskåret på et fad med lyndampede gulerødder og kog nogle gode kartofler til at suge den gode herlige sovs op med. |
|
Opskriften er vist 24906 gange,
og udskrevet 758 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.8 (6 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne