Rejesuppe med pasta
Hovedingrediens : Rejer - Diverse rejer Oprindelsesland : Italien Indsendt : Red : |
|
|
Varm olien i en gryde.
Tilsæt det finhakkede forårsløg og svits.
Løgstykkerne må ikke blive brune.
Tilsæt vandet og bring det i kog.
Kom rejerne i.
Lad det simre i ca. 15 minutter.
Tilsæt gurkemeje.
Smag til med salt og peber.
Si suppen.
Pil rejerne.
Få også al saften med fra rejerne ved at klemme hovederne godt med fingrene inden rejehovederne kasseres
|
|
Opskriften er vist 9708 gange,
og udskrevet 142 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne