Watsons æbletærte næsten uden fedt
Hovedingrediens : Frugt - Æbler Oprindelsesland : Danmark Indsendt af : Whats up Indsendt : Red : |
|
|
Tænd ovnen på 175 grader og smør en tærteform med lidt smør og drys med mel.
Æg piskes luftigt med sukker og vaniljesukker. Mel og bagepulver blandes og blandes i æggemassen, hvorefter æblerne kommes i. Det puttes derefter i tærte formen og drysses med perlesukkerblandingen. Bages i ca. 55 min. ved 175 grader. Hold øje med at sukkeret ikke bliver helt mørkt og brændt, dæk eventuelt med staniol. Server med Creme fraice eller flødeskum iblandet lidt vaniljesukker og eventuelt sukker. Tips: Man kan selvfølge vælge lidt fromage frais eller andet fedtfattigt. |
|
Opskriften er vist 19368 gange,
og udskrevet 382 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.6 (29 stemmer) |
|
Kommentarer 1964 - 2015-08-14 15:43:18 Virker også uden kanel, ingefær og æbler, men med citronskal af 1 citron i dejen og saft af 1/2 citron i flormelis ovenpå. Vupti citronmåne :-) Abel - 2005-01-01 01:01:01 Jeg er normalt ikke den store fan af kager og slet ikke æblekager, men jeg havde lige 3 æbler der skulle bruges til noget.. Jeg brugte 4 store æg til dejen og en springform til at bage den i. Som tilbehør spiste vi tykmælk. rigtig lækker kage ikke for sød ikke for tung... Mig - 2005-01-01 01:01:01 Mums især med en håndfuld revne squash og lidt ekstra mel. Hanne Thomsen - 2005-01-01 01:01:01 meget lækker |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne