Hindbærmarmelade
Hovedingrediens : Bær - Hindbær Kilde : Augustenborgs opskriftsamling Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
De modne hindbær og sukker blandes i en gryde. Massen bringes langsomt til kogepunktet og koger ved jævn varme i ca. 5 minutter, mens der konstant røres i marmeladen.
Melatin røres i sammen med lidt sukker og det hele koger i endnu 2 minutter. Marmeladen hældes herefter på rene glas der lukkes til. |
|
Opskriften er vist 134387 gange,
og udskrevet 2194 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.9 (32 stemmer) |
|
Kommentarer Christine lindberg - 2018-07-08 10:59:55 Man skal ikke komme 750 gram i!! Det bliver for sødt!! Jeg kom 200 gram i og det er fint Bente - 2017-07-18 10:51:43 Prøv at Google hvad atamon og melanin indeholder, så tror jeg, man fremover undlader disse ting! Frys frugterne ned, lav mindre portioner når man skal bruge marmeladen - og opbevar i køleskabet. 👍 Poul Erik - 2016-12-06 12:39:12 Mellem 1 til 2 tsk melamin. Prøv med én først og så måske én mere. Jette - 2016-10-27 16:42:24 Hvor meget melamin skal der i?? larsen.k - 2014-07-15 15:57:40 Perfekt hindbæmarmelade. anonym - 2014-07-12 19:04:26 har tilsat lakrids pulver og en stærk chili... ummm Helena - 2014-04-09 13:21:27 Hvor meget melatin skal der i? Molly - 2012-09-15 08:56:44 Rigtig nem og god opskrift, jeg siede marmeladen og så var der lige pludselig nogen, som ikke plejer at spise marmelade, som nu spiser den og syntes rigtig godt om den - Dejligt :))) Sissel - 2012-08-31 14:53:12 Hvorfor skal am bruge så meget og ikke selv vælge hvormange Hindbær man kan bruge steen - 2011-10-28 16:02:26 2 tsk natron og skummes inden det slås på glas, Atamon 2 tsk, Atamon 3 tsk maria - 2010-09-11 11:00:34 nem og god opskrift. kan 100% anbefales. henrik - 2009-07-12 17:17:03 hvor meget melatin skal der i??? Matte - 2009-01-29 22:30:44 God smag. Brugte 2 tsk malamin, men det er blevet som gelé, så det er evt. ikke nødvendigt. Per - 2008-01-04 13:35:00 1½ tsk. melatin pr kg. bær, og så tilsæt lige 2 tsk. atamon også, 1 tsk. pr kg færdig marmelade. Sofie - 2007-12-14 17:22:45 Det er forskelligt. Man bedømmer det selv, hvis din marmelade er for tynd, putter du det i. Altså tag en lille skefuld af marmeladen i en skål, i køleskabet. Bedøm efter den er blevet kold.. anonym - 2005-01-01 01:01:01 der står ikke noget om vor meget melatin der skal i Jeanne - 2005-01-01 01:01:01 Hvor meget melatin skal der bruges ? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne