Karamelglasur

Karamelglasur, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

Kage tilbehørRet : Kage tilbehør - Glasur

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
2 dl.kaffefløde
150 g.sukker
2 spsk.sirup
2 spsk.smør
 
Opskrift:
Til karamelglasuren koges fløde, sukker og sirup uden låg ret kraftigt i 15-20 minutter, til glasuren bliver tyk som en sovs. Nu fordeles smørret i som små klatter og glasuren afsvales, inden den hældes over kagen, der pyntes med ristede mandelsnitter.





karakterer:
Opskriften er vist 21907 gange,
og udskrevet 205 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu