Appelsinglasur
Hovedingrediens : Citrusfrugt - Appelsin Indsendt : |
|
|
Smelt smørret og rør det med flormelis, vaniljesukker og kakao. Rør appelsinjuicen i lidt ad gangen til glasuren er tyk og cremet. Smør glasuren på den afkølede kage. Strø evt. lidt revet appelsinskræl på kagen som pynt.
|
|
Opskriften er vist 37116 gange,
og udskrevet 368 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.9 (12 stemmer) |
|
Kommentarer Bente - 2024-07-26 12:14:01 Har udeladt cacao og vil tilsætte mere appelsinskal næste gang. Sisse - 2013-03-28 18:50:22 Vil prøve at lave den uden kakaoen, og så bruge den til min chokoladekage :-) Maj - 2012-08-10 11:48:26 Den smager ikke meget af appelsin :-( mig - 2012-07-17 01:19:52 Rigtig god! Kan klart anbefale den. Jeg brugte dog en hel appelsin, som jeg pressede saften ud af, og det blev godt! Glasur hænger rigtig god ved kagen, og er cremet :) vil gerne bruge den igen Frede.b. - 2011-03-20 14:39:00 lyder lækkert prøver at lave den. skriver snart tilbage. glæder mig. bagetøzerne - 2005-01-01 01:01:01 til hvor mange personer om vi må spørge??? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne