Appelsinglasur

Appelsinglasur, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

Kage tilbehørRet : Kage tilbehør - Glasur

Hovedingrediens : Citrusfrugt - Appelsin

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
75 g.smør
375 g.flormelis
3 tsk.vaniljesukker
6 spsk.kakao
5-6 spsk.appelsinjuice
 Evt.lidt revet appelsinskræl som pynt
 
Opskrift:
Smelt smørret og rør det med flormelis, vaniljesukker og kakao. Rør appelsinjuicen i lidt ad gangen til glasuren er tyk og cremet. Smør glasuren på den afkølede kage. Strø evt. lidt revet appelsinskræl på kagen som pynt.





karakterer:
Opskriften er vist 37523 gange,
og udskrevet 368 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.9    (12 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2024-07-26 12:14:01
Har udeladt cacao og vil tilsætte mere appelsinskal næste gang.

  -   2013-03-28 18:50:22
Vil prøve at lave den uden kakaoen, og så bruge den til min chokoladekage :-)

  -   2012-08-10 11:48:26
Den smager ikke meget af appelsin :-(

  -   2012-07-17 01:19:52
Rigtig god! Kan klart anbefale den. Jeg brugte dog en hel appelsin, som jeg pressede saften ud af, og det blev godt! Glasur hænger rigtig god ved kagen, og er cremet :) vil gerne bruge den igen

  -   2011-03-20 14:39:00
lyder lækkert prøver at lave den. skriver snart tilbage. glæder mig.

  -   2005-01-01 01:01:01
til hvor mange personer om vi må spørge???