Vagtler med brisler og gedeost
Hovedingrediens : Hønsefugle - Vagtler Indsendt : |
|
|
Gnid vagtlerne med salt og peber, brun dem hurtigt i en stegegryde og sæt gryden i en 200 grader varm ovn, ca. 20 min. Skær melonen i kugler med en lille skarp ske eller et kuglejern, og mariner frugten i citronsaft. Kog courtbouillonen 20 min. og blancher brislerne heri 5 min. Fjern hinder og sener, skær brislerne ud som medaljoner og steg dem forsigtigt i smør. Læg gedeosten over brislerne, gratiner dem kort i ovnen og hold dem varme. Steg morklerne hurtigt på en varm pande, tilsæt skyen fra vagtlerne, hvidvin og cognac og kog saucen ind. Tilsæt stykker af koldt smør – saucen må ikke koge, efter smørret er kommet i.
Anret vagtlerne på portionstallerkener med gratinerede brisler, melonkugler og morkelsauce. Pynt med lidt bredbladet persille. |
|
Opskriften er vist 9592 gange,
og udskrevet 198 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer nokkok2002 - 2005-01-01 01:01:01 rimlig men ikke egnet til selskaber |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne