Blank chokoladeglasur
Hovedingrediens : Diverse produkter - Diverse chokolade Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Hak chokoladen.
Giv mælk, sukker og smør et opkog og sigt kakaoen i. Tag gryden fra varmen og tilsæt den hakkede chokolade. Lad den stå i 5 minutter. Pisk så glasuren godt sammen. Glasuren er smørbar, når den er afkølet. Den løber godt ud, mens den endnu er lunken, så den er nem at arbejde med. Tips: Blank chokoladeglasur egner sig til kager, hvor en helt glat, blank overflade ønskes, f.eks. lagkager. |
|
Opskriften er vist 139913 gange,
og udskrevet 1668 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.4 (40 stemmer) |
|
Kommentarer Ida - 2014-04-03 15:29:35 Rigtig god glasur, passer genialt til banan chokolade muffins også :) Henriette - 2012-06-07 22:06:01 Den er okay.. Men ikke fantastisk.. Lidt for kraftig efter min mening Martin - 2012-04-22 19:13:53 Jeg prøvede med lidt mindre mælk og 150 g chokolade, den blev super god! anonym - 2012-04-10 20:27:59 alt for flydende, men smager godt jannick - 2012-04-02 21:28:30 Haha glasuren er for sød N-Rosenblad - 2011-10-25 13:51:12 Den bilver ret tynd så bruger kanp 1 dl mælk. så bilver den mere tilpas. Ingeborg - 2011-05-01 14:06:35 Glasuren er lidt for sødt halima - 2011-04-26 20:47:32 kan man også lave den uden chokoladestykker anonym - 2011-04-17 15:59:46 Rigtige rigtige god opskrift :) Sara - 2011-03-11 14:10:52 Jeg skal lige til at lave Glasur. Hoper at det smager:) anonym - 2010-10-06 11:39:19 sindsyg lækker! brug sødmælk og ikke for meget! Helle - 2009-09-18 12:49:09 Rigtig dejlig smag, men jeg synes den er lidt FOR flydende. Måske man kan bruge lidt mindre mælk? Brugte i øvrigt skummetmælk - måske det har noget at sige? mønboen - 2009-02-05 10:10:38 Jo, den er super til alle kager ;-) Sumaya - 2008-11-02 16:15:36 Kan man godt bruge den til en kage der ikke er blank? Og Gufferne har ret man for lyst til at smage den. !! Smiley - Sumaya - 2008-11-02 16:09:18 jeg vil prøve det men kan man også bruge den til almindlige kager som ikke er helt blank Gufferne - 2007-07-24 13:15:04 Rigtig god og kraftig chokolade glasur, som giver én lyst til at smage mere. :-P |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne