Hvid chokoladeglasur
Hovedingrediens : Diverse produkter - Diverse chokolade Indsendt : Red : |
|
|
Hak chokoladen.
Giv mælk, sukker og smør et opkog. Tag gryden fra varmen og tilsæt den hakkede chokolade. Lad den stå i 5 minutter. Pisk så glasuren godt sammen. Glasuren er smørbar, når den er afkølet. Den løber godt ud, mens den endnu er lunken, så den er nem at arbejde med. |
|
Opskriften er vist 43716 gange,
og udskrevet 364 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.1 (9 stemmer) |
|
Kommentarer Linda - 2023-09-20 14:34:17 Min glasur blev bare så fin, sørgede for at sukkeret var godt smeltet, sammen med smørret og mælken inden jeg tilsatte den hvide chokolade… anonym - 2014-04-08 11:40:01 blev slet ikke god - jeg prøvede med flormelis det blev rigtig godt, med alm sukker bliver det fuldstændig grynet e - 2011-09-14 23:21:24 jeg synes slet ikke den blev god. jeg smed hele den fedtede sag ud til sidst, for det blev simpelthen for snasket. Andrea - 2011-09-13 18:24:57 Der er godt nok meget sukker:-o. Per - 2011-03-31 11:28:03 1 dl sukker vejer 90 gram hvis det er det som du tænker på? Mette - 2011-03-27 20:30:42 Hvor meget er 450 g? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne