Hvid chokoladeglasur

Hvid chokoladeglasur, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

Kage tilbehørRet : Kage tilbehør - Glasur

Hovedingrediens : Diverse produkter - Diverse chokolade

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
60 g.smør
450 g.sukker
0.75 dl.mælk
100 g.hvid chokolade
2 dråbercitronsaft
 
Opskrift:
Hak chokoladen.

Giv mælk, sukker og smør et opkog. Tag gryden fra varmen og tilsæt den hakkede chokolade. Lad den stå i 5 minutter.

Pisk så glasuren godt sammen. Glasuren er smørbar, når den er afkølet. Den løber godt ud, mens den endnu er lunken, så den er nem at arbejde med.





karakterer:
Opskriften er vist 43564 gange,
og udskrevet 364 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.1    (9 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2023-09-20 14:34:17
Min glasur blev bare så fin, sørgede for at sukkeret var godt smeltet, sammen med smørret og mælken inden jeg tilsatte den hvide chokolade…

  -   2014-04-08 11:40:01
blev slet ikke god - jeg prøvede med flormelis det blev rigtig godt, med alm sukker bliver det fuldstændig grynet

  -   2011-09-14 23:21:24
jeg synes slet ikke den blev god. jeg smed hele den fedtede sag ud til sidst, for det blev simpelthen for snasket.

  -   2011-09-13 18:24:57
Der er godt nok meget sukker:-o.

  -   2011-03-31 11:28:03
1 dl sukker vejer 90 gram hvis det er det som du tænker på?

  -   2011-03-27 20:30:42
Hvor meget er 450 g?