Sprøjteglasur 02
Hovedingrediens : Diverse produkter - Flormelis Indsendt : Red : |
|
|
Hæld 30 gram pasteuriserede æggehvider op i en skål og tilsæt citronsaften. Sigt flotmelis i lidt af gangen, mens du rører rundt. Der må ikke piskes i hviderne, da dette medfører luftbobler i glasuren, og gør at dit endelig arbejde får grimme huller.
Sigt ligeledes altid din flormelis for at forhindre klumper i din glasur. Klumperne kan stoppe dine tyller til mens du arbejder. Bliv ved med at tilsætte flormelis til den bliver stående, når du trækker en ske op af massen. Der kan altid tilsættes mere æggehvide hvis den bliver for tør, eller mere flormelis hvis den er for blød. Læg en våd klud over skålen, for at forhindre udtørring. Sprøjteglasuren vil altid blive lidt blødere efter at have stået med kluden over et stykke tid pga. glasuren trækker fugten fra kluden. Tilsæt lidt mere sigtet flor og rør rundt til massen igen har den ønskede konsistens. Tips: Kan laves i forvejen og opbevares i køleskabet. Jeg plejer at ligge et stykke film hen over glasuren, og sætte låg på skålen. Så er den stadig fin og fast når jeg skal bruge den næste dag. |
|
Opskriften er vist 22629 gange,
og udskrevet 174 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.7 (3 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2005-01-01 01:01:01 kan man gøre noget ved farven så den kan få en nærmest elfenbenfarve? måske en smule kakao? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne