Mexicansk lasagne med Tortilla
Hovedingrediens : Kylling - Kyllingestrimler Oprindelsesland : Mexico Indsendt af : Charlotte Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Opskriften er vist 236370 gange,
og udskrevet 10314 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.7 (156 stemmer) |
|
Kommentarer Pia - 2017-02-27 15:27:37 Kan man lave denne ret dagen i forvejen og så hurtigt sætte den i ovnen dagen efter? Jane - 2016-03-31 11:07:48 Her i huset hedder opskriften Tortillalasagne (stammer fra et blad), men er ellers næsten identisk. Slut af med at drysse den øverste tortilla med ost, så får man den mest knasende, lækre, sprøde overflade. En kollega har erstattet mælken med kokosmælk, hvilket skulle være en succes. Og nej, ikke lasagneplader, det skal være de bløde pandekager. Den kan både varmes og fryses, men så går den sprøde overflade jo fløjten ... :-) connie - 2014-03-28 18:11:19 Denne ret er bare super dejlig - nem at lave og smager bare godt Vi kan godt li stærk mad så vi bruger en stærk salsa Linda - 2013-04-03 17:17:56 hej, jeg vil lave denne opskrift iaften, nogen der har et gæt på om det er godt at putte en porre i? (: Mette 21.08.12 - 2012-08-21 13:42:33 Superlækkert med lasagneplader. Puttede også lidt chilisovs, løse majs og mornay sauce i; guf katrine - 2012-08-19 10:45:06 Kan den fryses? Katrine - 2012-08-13 18:00:55 Der er ingen steder at de har den der salsa? - Den står i ovnen nu, er spændt på at smage den, men jeg har som sagt brugt noget andet salsa Fru Rosenfeldt - 2012-01-02 18:11:16 Mmm... så er der spist og det var SÅ godt! Jeg brugte Milda 4% i stedet for mælk og selvom jeg troede der ikke var snask nok var den super god og ikke spor tør. Kan klart anbefale denne ret! Fru Rosenfeldt - 2012-01-02 17:35:48 Så har jeg prøvet at lave denne ret for første gang og glæder mig MEGET til at smage den! Er dog i tvivl om den bliver snasket nok til mandens smag, jeg synes nemlig ikke at der var så meget sovs i den? Til gengæld har jeg brugt mere ost en opskriften skriver og 200 gram mere kylling for at få lidt mere fylde i den... Manden har kæmpe appetit og vil gerne have der også er mad til dagen efter. Glæder mig til at smage den og kommer lige med en opdate når den er færdig i ovnen og vi har spist :) anonym - 2011-10-03 14:51:56 har lavet den en del gange nu, da manden min elsker den. jeg har fundet ud af følgende tips; lav den i en rund springform, som passer med str på tortilliaerne, slut af med revet ost, lav sovsen i forvejen, den bliver tykkere hvis den får lov at stå og køle ned inden den lægges sammen, og dermed bliver lasagnen ikke så smattet, brug madlavningsfløde i stedet for mælk (milda har en der er helt ned på 4%, men dejlig tyk), så bliver den også lidt mere cremet og tyk og ikke smattet,samtidig med at man faktisk får en god portion sovs ud af det Susanne - 2011-02-17 12:00:33 Den er helt fantastisk!! og smart at saucen kan laves i forvejen! Pans - 2010-11-07 06:55:54 Rigtig lækker "sovs", men jeg synes tortilla pandekagerne blev for smattede - måske fordi jeg ikke startede og sluttede med en pandekage? Næste gang vil jeg heller bare spise fyldet (med mindre mælk i) i en lunet pandekage, ellers vil jeg lave den med lasagne plader :) Trine - 2010-09-17 17:05:09 mumms det smager godt - kan sagtens laves fedtfattigt med mælk istedet for fløde. anonym - 2010-06-02 18:12:37 manden syntes det var en succes, jeg syntes det var rimelig kedeligt og lidt ulækkert faktisk :S Pernille - 2010-03-30 18:34:07 Favorabelt TIP! Jeg laver den ofte med gulerødder og champignon! Den går rent hjem.. Det er legen....wait for it...dairy!7 Desuden tilføjer jeg et kærligt smil - og gode veninder at dele den med! - hvem har så brug for mænd?! ;) anonym - 2010-01-16 18:58:11 hvis man bruge almindelige lagsagneplader, hvor lang tid skal retten så stå i ovnen? Signe - 2009-10-28 12:24:17 Meget stor succes i min studiegruppe :) Janni R - 2009-08-28 08:01:03 Det er bare det bedste, et sikkert hit hver gang vi har gæster. Så lige med chips, guagamole, salsa og cremefraice til så er det toppen af poppen :) Eva - 2009-04-03 13:58:20 Læker, lækker opskrift. Jeg har også prøvet med alm. lasagneplader af pasta, og det smagte også super godt. Så skal der dog tilføjes lidt vand i kyllingeblandingen, idet lasagnepladerne suger en del væde. Skal lave det igen imorgen - retten er et stort hit ved os hos både voksne og børn. Morten - 2009-03-02 16:37:43 For lækker! Jeg blander baked beans i, og aller øverst putter jeg skiver af tomater. Det er et hit :-) Jesper - 2008-11-17 15:18:23 Glimrende opskrift. Jeg kan tilføje et tip, som jeg har benyttet mig af. Jeg køber 4 kyllingebrystfileter, og koger dem i letsaltet vand i 10 minutter. Derefter river jeg dem i strimler med to gafler. Og derefter følger jeg opskriften. Nu behøver man så ikke at svitse kyllingen så længe idet den allerede er gennemvarmet og mør. En god ting i disse salmonella- og campylobactertider. Faktisk synes jeg at retten bliver endnu bedre på denne måde. Trine - 2008-10-27 16:40:32 Den så lidt underlig ud, men prøv at slut af med lidt kyllingesovs og så ost på toppen. Retten smager himmelsk. 10 herfra marc - 2008-08-08 18:34:13 den er mega god jeg elsker den ret christina - 2008-07-15 20:43:45 Super lækker og nem opskrift. Fik retten anbefalede af en veninde, tror bestemt ikke det er sidste gang jeg laver den. Heidi=) - 2008-06-11 10:15:50 Hmm synes at billedet ser lidt specielt ud, men det skulle prøves.. UHHMM det smager bare super. Super let at lave. Server gerne syltede chili til. Louise - 2008-02-05 13:26:32 Det ser ikke specielt lækkert ud men nu må jeg se. ;) JK - 2008-01-23 09:46:58 Nu har jeg lavet denne ret. så ved i det.. den bliver meget bedre hvis du køber nogle små chilier og putter i.. ellers god ide Charlotte - 2008-01-13 20:22:50 Er der nogen der har prøvet med almindelige lagsagneplader? Leif - 2007-11-26 13:19:19 spændende og god smag Per - 2007-08-23 14:12:40 Fajitakrydderi, salsasovs, tortila og nachos findes i santa marias tex mex serie. Melle - 2007-07-12 17:55:56 Super go' ret... jeppe - 2007-03-01 14:34:52 er denne ret dyr eller billig?? Mona - 2005-01-01 01:01:01 Min mand er ikke så glad for krydderier, så ord som salsa og fajita får ham til at stejle!! Jeg har prøvet at lave retten både med mild salsasovs og medium salsasovs, og han spiste begge dele med stort velbehag!! Det er en rigtig dejlig ret. Tak for den, Charlotte. Nye prøvelser - 2005-01-01 01:01:01 Den gik rent ind hos både store og små...lækker Just - 2005-01-01 01:01:01 Smager ganske simpelt hamrende godt Helle - 2005-01-01 01:01:01 let at lave og den smager bare godt Charlotte - 2005-01-01 01:01:01 Det er pandekage-tortilla (wrap) som bruges til lagdelingen Peter - 2005-01-01 01:01:01 Kæmpe succes til vores mexicanske aften - let at lave og smagte himmelsk. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne