Murgh Khoobani (Kylling med abrikos)
Hovedingrediens : Kylling - Kyllingefilet Oprindelsesland : Indien Indsendt : Red : |
|
|
OSCAR Tomat Basis røres ud i vand under opvarmning og koger 2-3 min.
Gnid kyllingestykkerne med Karry Sumatra og hvidløg. Steg kødet i olien i nogle minutter. Tilsæt løg og svits dem til de er gyldenbrune. Tilsæt hakkede tomater, hvidvinseddike og abrikoser. Tilsæt tomatsaucen og smag til med salt. Lad det
hele koge i ca. 10 minutter og det er klar til servering.
Server med safranris og koosmali
|
|
Opskriften er vist 8507 gange,
og udskrevet 180 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne