Vagtler i vindruesauce
Hovedingrediens : Hønsefugle - Vagtler Indsendt : Red : |
|
|
Vagtlerne omvikles med spækket og steges i smør i en gryde ved kraftig varme, til de er brunede.
Så skrues der ned og enebærrene, der er knust let i en morter, tilsættes. Efter 3-4 minutter tilsættes hvidvin, og vagtlerne koger heri i ca. 15 minutter under låg. Når de er møre ved låret (prøv med en kniv helt ind til benet) tages vagtlerne op af gryden og pakkes i folie.
Saucen sies og koger lidt ind, inden der piskes smør i eller den blendes med smørret, der jævner saucen. Herefter må den ikke koge, og man kommer nu de skyllede druer i for blot at lade dem lune lidt. Som tilbehør serveres en kartoffelrivekage af groft revne kartofler og løg, der blandes med ymer, mel, æg, salt og peber og steges i ovnen ved 250 grader i 35 minutter. Desuden serveres en salat af æbler og selleri i tern (sidstnævnte kan lige blancheres i eddikevand) med creme fraiche eller ymerdressing smagt til med sennep og evt. honning. |
|
Opskriften er vist 20398 gange,
og udskrevet 695 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.2 (3 stemmer) |
|
Kommentarer nadja - 2005-01-01 01:01:01 den er virkelig god men svær at lave! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne