Kylling i abrikos, courgette og couscous
Hovedingrediens : Kylling - Kyllingefilet Fedtfattig opskrift Indsendt : |
|
|
Brun kylling og spidskommen i olien – til sidst sammen med løg i kvarter. Når løgene er næsten klare tilsættes presset hvidløg som lige vendes rundt. Skær gulerødder og courgetten i tynde skiver og tilsæt dem sammen med vandet og abrikosmarmelade (mangochutney kan sagtens bruges også) ved.
Lad retten simre ved svag til middel varme i ca. 45 min. Det sidste kvarter hældes couscoussen ved og simrer med. Si saucen fra og jævn den med maizena udrørt i koldt vand og kog den igennem et par minutter. Bland det hele sammen igen og smag til med salt og peber fra kværn. Gem lidt til frokost. |
|
Opskriften er vist 15957 gange,
og udskrevet 464 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (5 stemmer) |
|
Kommentarer Sigma25 - 2019-06-23 20:25:22 Jeg tilføjede Cayenne peber i stedet for spidskommen. Men sikke en fantastisk smag abrikos marmeladen giver. Det er ikke sidste gang jeg laver den ret. fruc - 2007-12-04 11:53:00 smager godt, men er som at spise grød - har en sjov konsistens anonym - 2007-08-14 16:20:49 smagr det godt? det lyder godt. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne