Kylling i abrikos, courgette og couscous

Kylling i abrikos, courgette og couscous, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Kyllingefilet

Fedtfattig opskrift

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
540 g.kyllingefileter
4 tsk.olie
4 løg
2 tsk.spidskommen
4 fedhvidløg
2 courgetter
4 gulerødder
6 spsk.abrikos-marmelade
10 dl.vand
2 dl.couscous
2 tsk.salt og peber fra kværn
8 tsk.maizena majsstivelse
 
Opskrift:
Brun kylling og spidskommen i olien – til sidst sammen med løg i kvarter. Når løgene er næsten klare tilsættes presset hvidløg som lige vendes rundt. Skær gulerødder og courgetten i tynde skiver og tilsæt dem sammen med vandet og abrikosmarmelade (mangochutney kan sagtens bruges også) ved.

Lad retten simre ved svag til middel varme i ca. 45 min. Det sidste kvarter hældes couscoussen ved og simrer med. Si saucen fra og jævn den med maizena udrørt i koldt vand og kog den igennem et par minutter. Bland det hele sammen igen og smag til med salt og peber fra kværn. Gem lidt til frokost.





karakterer:
Opskriften er vist 15957 gange,
og udskrevet 464 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (5 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2019-06-23 20:25:22
Jeg tilføjede Cayenne peber i stedet for spidskommen. Men sikke en fantastisk smag abrikos marmeladen giver. Det er ikke sidste gang jeg laver den ret.

  -   2007-12-04 11:53:00
smager godt, men er som at spise grød - har en sjov konsistens

  -   2007-08-14 16:20:49
smagr det godt? det lyder godt.