Kylling med abrikos

Kylling med abrikos, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Kylling hel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
4 stk.kyllingebryst
 lidtolie
2 løg evt. rødløg
2 fedhvidløg
40 g.ingefær
200 g.tørrede abrikoser
5 dl.hønsebouillon
2 citroner
 salt
 peber
 
Opskrift:
Brun de hele kyllingebryster i en gryde eller wok med lidt olie. Tag dem op og svits de finthakkede løg, hvidløg og ingefær. Vend abrikoserne i gryden og spæd til med bouillon. Giv det et opkog og læg kyllingekødet tilbage i gryden. Lad retten simre under låg 10 - 15 min.

Smag til med citronsaft, salt og peber og server med kogte ris.

Tips:

Blend sovsen med et par af abrikoserne for en tykkere konsistens eller jævn med majsstivelse udrørt i lidt koldt vand. Smag evt. til med lidt soja og/eller chilisovs.





karakterer:
Opskriften er vist 12969 gange,
og udskrevet 180 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu