Kylling med abrikos- og tomatpesto
Hovedingrediens : Kylling - Kylling hel Indsendt : |
|
|
Alle ingredienserne til pestoen blendes sammen til en halvgrov, tyk sauce. Pestoen smages til med salt og peber.
Kyllingen deles i 6 dele. Pestoen kommes ind under skindet på hvert stykke kylling. Kyllingen lægges på et indfast fad og drysses med salt og peber. Hvidvin og bouillon hældes over. Kyllingen stilles i en 225° varm ovn i ca. 1 time. Risen koges og deles i tre portioner. Læg én portion ad gangen på et stykke bagepapir og rul det til en 4 cm tyk pølse. Risrullen skæres i 7-8 cm lange stykker. Hver risrulle lægges i et blad salathoved på et stort fad. Gulerødderne ristes i olie på en pande. Citronsaften presses over gulerødderne og de smages til med salt og peber. Gulerødderne serveres som tilbehør. |
|
Opskriften er vist 6483 gange,
og udskrevet 162 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne