Kylling med abrikos og appelsin
Hovedingrediens : Kylling - Kylling hel Kilde : Augustenborgs opskriftsamling Indsendt : |
|
|
Gør kyllingen i stand. Skær den i 10 – 12 stykker. Steg kyllingestykkerne let gyldne i olie på en pande – steg nogle stykker ad gangen, hvis der ikke er plads, til hele kyllingen. Tag kyllingestykkerne op. Dæmp varme og sauter løgene gyldne. Tilsæt hvidløg, chili og krydderier og lad det hele stege et par minutter. Krydderierne må ikke branke.
Kom løg, krydderier og kyllingestykker op i en gryde, der er stor nok til hele retten. Skrab panden godt for krydderier. Kom appelsin skal og appelsin saft i gryden sammen med hønsebouillon. Bring retten i kog og lad den simre under låg i ca. 35 – 40 minutter. Kyllingestykkerne skal være meget møre. Tilsæt kikærter og abrikoser. Varm retten igennem i ca. 2 minutter. Smag til med salt og friskkværnet peber. Servering: Drys med persille. Server retten med ris eller kartoffelbåde |
|
Opskriften er vist 6214 gange,
og udskrevet 125 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne