Kylling med abrikos og appelsin

Kylling med abrikos og appelsin, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Kylling hel

Ukendt oprindelseslandKilde : Augustenborgs opskriftsamling

Indsendt :     

Ingredienser:
1 kylling af ca. 1400 gram
1 spsk.olivenolie
2 små løg pillede og skåret i både
2 fedhvidløg pillede og hakket
1–2 røde chili befriet for kerner og snittet i små stykker
0.75 tsk.gurkemeje
1 tsk.stødt koriander
 salt
 friskkværnet peber
1 appelsin saften og revet skal skal anvendes
1 dl.hønsebouillon
0.5 ds.kikærter afdryppede
100 g.tørrede abrikoser
 
 Pynt:
 bredbladet persille
 
Opskrift:
Gør kyllingen i stand. Skær den i 10 – 12 stykker. Steg kyllingestykkerne let gyldne i olie på en pande – steg nogle stykker ad gangen, hvis der ikke er plads, til hele kyllingen. Tag kyllingestykkerne op. Dæmp varme og sauter løgene gyldne. Tilsæt hvidløg, chili og krydderier og lad det hele stege et par minutter. Krydderierne må ikke branke.

Kom løg, krydderier og kyllingestykker op i en gryde, der er stor nok til hele retten. Skrab panden godt for krydderier. Kom appelsin skal og appelsin saft i gryden sammen med hønsebouillon. Bring retten i kog og lad den simre under låg i ca. 35 – 40 minutter. Kyllingestykkerne skal være meget møre.

Tilsæt kikærter og abrikoser. Varm retten igennem i ca. 2 minutter. Smag til med salt og friskkværnet peber.

Servering:
Drys med persille. Server retten med ris eller kartoffelbåde





karakterer:
Opskriften er vist 6239 gange,
og udskrevet 125 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu