Rejesuppe med citrongræs
Hovedingrediens : Rejer - Diverse rejer Indsendt : Red : |
|
|
Pil rejerne.
Rist rejeskallerne i lidt olie på en stegepande eller i en wok til skallerne skifter til rød farve. Tilsæt bouillon og lad fonden koge ca. 15 minutter.
Hæld fonden gennem en sigte ned i en skål og hæld derefter fonden tilbage i gryden. Kassér skallerne. Kom citrongræs, limeskal, limesaft, fiskesauce, chili og sukker i fonden og kog ved svag varme i 10-15 minutter. Tilsæt bladselleriskiver og lad dem koge med et par minutter. Tilsæt rejer så de bliver varme lige før servering. Servér suppen drysset med friske korianderblade. Suppen er god som forret eller frokostret og kan serveres med en skål ris til. Tips: Persille kan anvendes i stedet for korianderblade. |
|
Opskriften er vist 7639 gange,
og udskrevet 149 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne