Hot rejesuppe fra Thailand
Hovedingrediens : Rejer - Diverse rejer Oprindelsesland : Thailand Indsendt : Red : |
|
|
Den finthakkede og udkernede chili sauteres hurtigt i lidt olie sammen med ingefær og hvidløg. Tilsæt champignonerne og lad dem stege gyldne. Hæld bouillonen over og lad det koge lidt. Smag suppen til med fiskesauce, limesaft, sukker og peber. Tilsidst tilsættes rejerne, de skal blot lige varmes igennem. Drys den færdige suppe med frisk koriander og lidt finthakket porretop eller forårsløg. Suppen er hot, så server evt. en skål med sprøde agurkebjælker til at gnave til.
|
|
Opskriften er vist 27078 gange,
og udskrevet 918 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.1 (7 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne