Luxus rejesuppe
Hovedingrediens : Rejer - Diverse rejer Indsendt : Red : |
|
|
Pil rejerne og tag skallen af. hak løg og steg det i lidt smør/olie med safrantråde. Tilsæt rejeskaller og lad det steg 2 min.
Rør grundigt og drys melet over Spæd med mælken. Tilsæt fløden og vinen og lad det simre under låg i 20 min.
Si suppen og kasser skaller. Smag til med salt og cayennepeber og cognac. Tilsæt de pillede rejer så de lige bliver gennemvarme og server straks. |
|
Opskriften er vist 16107 gange,
og udskrevet 210 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne