Rejesuppe med safran
Hovedingrediens : Rejer - Diverse rejer Indsendt : Red : |
|
|
Steg gulerod og løg møre i smørret uden det tager farve. Tilsæt fiskebouillon. Lad det koge sagte under låg i ca. 5 min.
Opløs safranen i lidt af vinen. Rør det i gryden sammen med den resterende vin. Tilsæt tomatkød i terninger og dild. Lad det snurre et par min. Rør fløden i og smag til med salt og peber. Tilsæt rejerne og varm suppen op. Den må ikke koge. Bland cremefraiche med peberrod eller hvidløg. Server suppen i portionsskåle med små klatter cremefraiche og evt. butterdejsfisk. |
|
Opskriften er vist 9120 gange,
og udskrevet 152 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.7 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Jette København Ø - 2012-01-09 16:14:04 Det er synd og skam, at der ingen kommentarer er til denne opskrift endnu - det vil jeg gerne råde bod på! Den smager simpelthen fantastisk, og alle jeg har budt den kommer i den syvende himmel. Jeg bruger en dåse hakkede tomater i stedet for en stor flået tomat. Lidt cayennepeber og Thaifond... gør også underværker. Rejerne, der koger jeg selv 500 g kinarejer, som koger 10-15 min i 1 liter vand, som er tilsat er tilsat 2 spsk. salt og 1 tsk sukker. SÅ går suppen rent ind!!! PRØV DET :-) |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne