Koteletter i fad 06
Hovedingrediens : Svinekød - Nakkekoteletter Oprindelsesland : Danmark Indsendt af : Anja B. Rasmussen Indsendt : Red : |
|
|
Koteletterne bankes "let" flade, krydres med salt og peber. Steges i fedtstof på panden til de er lysebrune. Lægges i ildfast fad, hakket løg svitses på panden til de er lysebrune, fløden, vand og ketchup tilsættes og koges ind til en jævnt sovs. Hældes over koteletterne, og sættes i ovnen i ca. 20 min.
|
|
Opskriften er vist 26933 gange,
og udskrevet 408 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3 (10 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2011-09-14 17:50:09 hvor mange grader skal det i oven på? anonym - 2009-04-20 12:38:49 Er det meget vigtigt at det er beauvais ketchup? Søren - 2007-05-20 12:30:52 Dejlig nem mad, og smager godt |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne