Auberginecurry
Hovedingrediens : Grøntsager - Auberginer Oprindelsesland : Indien Indsendt af : Alice Indsendt : Red : |
|
|
Bag auberginerne i en 250 grader varm ovn i 20 min. Vend dem et par gange undervejs. Lad dem køle lidt af og pil skindet af. Skær auberginekødet i tern og mos det let med en gaffel.
Sauter løg, hvidløg, ingefær og chili i olien til løgene er bløde. Vend gurkemeje, koriander, kardemomme og nelliker i. Vend derefter de flåede tomater uden væde, aubergine og yoghurten i. Varm retten forsigtigt igennem og server den evt. med et godt brød. Retten vinder ikke mange point på udseendet, men smager dejligt på en kold vinterdag. |
|
Opskriften er vist 23183 gange,
og udskrevet 499 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.9 (9 stemmer) |
|
Kommentarer madkær - 2012-02-08 10:34:49 Ingefær: Kom en 2 tsk (knust) ingefær, hvis det er frisk. Eller 3-4 tsk (knust) hvis det er tørret. anonym - 2009-09-03 23:25:44 Lyder lækkert, men hvor meget ingefær skal der i ?? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne