Auberginecurry

Auberginecurry, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

ForretterRet : Forretter - Forretter

Hovedingrediens : Grøntsager - Auberginer

Oprindelsesland : Indien

IndienIndsendt af : Alice

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
2 auberginer
1 løg i strimler på langs
1 spsk.hakket hvidløg
1 spsk.hakket frisk rød chilifrugt
1 spsk.olie
1 tsk.knust gurkemeje
0.5 tsk.knust koriander
1-2 tsk.knust kardemomme
1 knust nellike
1 ds.flåede tomater drænede og udkernede
2.5 dl.yoghurt naturel
 
Opskrift:
Bag auberginerne i en 250 grader varm ovn i 20 min. Vend dem et par gange undervejs. Lad dem køle lidt af og pil skindet af. Skær auberginekødet i tern og mos det let med en gaffel.

Sauter løg, hvidløg, ingefær og chili i olien til løgene er bløde. Vend gurkemeje, koriander, kardemomme og nelliker i. Vend derefter de flåede tomater uden væde, aubergine og yoghurten i. Varm retten forsigtigt igennem og server den evt. med et godt brød.

Retten vinder ikke mange point på udseendet, men smager dejligt på en kold vinterdag.





karakterer:
Opskriften er vist 23183 gange,
og udskrevet 499 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.9    (9 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2012-02-08 10:34:49
Ingefær: Kom en 2 tsk (knust) ingefær, hvis det er frisk. Eller 3-4 tsk (knust) hvis det er tørret.

  -   2009-09-03 23:25:44
Lyder lækkert, men hvor meget ingefær skal der i ??