Rejesuppe med fersken

Rejesuppe med fersken, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 8 Portioner

SuppeRet : Suppe - Diverse supper

Hovedingrediens : Rejer - Diverse rejer

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
2 spsk.olie
1 spsk.karry
2 løg
2 ds.hakkede tomater
4 fedhvidløg
1 ds.ferskner i dåse
2.5 dl.piskefløde
200 g.kogte rejer
 bordsalt
 peber
 
Opskrift:
Karryen svitses i olie. Herefter tilsættes hakket løg, som også svitses. Der tilsættes tomat, og det koger i 20 min.

Fersknerne skæres i tern (gem saften fra dåsen). Kog hvidløsfedene sammen med 2/3 af ferskenternene i saften fra ferskendåsen i ca. 5-10 min.

Hæld løgblandingen og ferskenblandingen i en blender og purér det. Tilsæt piskefløde og varm suppen igennem. Smag til med salt og peber. Rejerne tilsættes lige inden servering.

Man kan tilsætte lidt vand, hvis man ønsker en tyndere suppe.





karakterer:
Opskriften er vist 24834 gange,
og udskrevet 965 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.2    (31 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2012-12-30 17:40:42
go´ opskrift