Rejesuppe med fersken
Hovedingrediens : Rejer - Diverse rejer Indsendt : Red : |
|
|
Karryen svitses i olie. Herefter tilsættes hakket løg, som også svitses. Der tilsættes tomat, og det koger i 20 min.
Fersknerne skæres i tern (gem saften fra dåsen). Kog hvidløsfedene sammen med 2/3 af ferskenternene i saften fra ferskendåsen i ca. 5-10 min. Hæld løgblandingen og ferskenblandingen i en blender og purér det. Tilsæt piskefløde og varm suppen igennem. Smag til med salt og peber. Rejerne tilsættes lige inden servering. Man kan tilsætte lidt vand, hvis man ønsker en tyndere suppe. |
|
Opskriften er vist 24834 gange,
og udskrevet 965 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.2 (31 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2012-12-30 17:40:42 go´ opskrift |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne