Luksus-kødsovs, nem

Luksus-kødsovs, nem, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Hakket oksekød

Oprindelsesland : Italien

ItalienIndsendt af : Merete Bøye

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
500 g.hakket oksekød
1 glasoliventapenade
1 glasbruschetta med soltørrede tomater
 Tomatpure
 
Opskrift:
Steg oksekødet. Bland de øvrige ingredienser i og varm op. Smag til med salt og peber. Server med pasta.





karakterer:
Opskriften er vist 21288 gange,
og udskrevet 129 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.3    (17 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2012-05-31 12:28:27
Søgte i "Tøm Køleskabet" efter bruschetta med soltørrede tomater og oliventapenade, da jeg havde noget der skulle bruges. Begge dele på glas. Har fulgt opskriften nøje. Men det smagte rædselsfuldt. Laver IKKE denne ret igen.

  -   2008-03-11 15:16:54
Man kan godt få noget på glas, der hedder "bruschetta" - som er beregnet til at komme på ovnristede flutes. Lidt træls, at du dumper min opskrift p.g.a. at du ikke er klar over det. :-)

  -   2005-01-01 01:01:01
Bruscetta er altså italiensk brød med hvidløg og tomat... Det kan man vel ikke få på glas!!