Luksus-kødsovs, nem
Hovedingrediens : Svinekød - Hakket oksekød Oprindelsesland : Italien Indsendt af : Merete Bøye Indsendt : Red : |
|
|
Steg oksekødet. Bland de øvrige ingredienser i og varm op. Smag til med salt og peber. Server med pasta.
|
|
Opskriften er vist 21288 gange,
og udskrevet 129 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.3 (17 stemmer) |
|
Kommentarer Beth - 2012-05-31 12:28:27 Søgte i "Tøm Køleskabet" efter bruschetta med soltørrede tomater og oliventapenade, da jeg havde noget der skulle bruges. Begge dele på glas. Har fulgt opskriften nøje. Men det smagte rædselsfuldt. Laver IKKE denne ret igen. Merete Bøye - 2008-03-11 15:16:54 Man kan godt få noget på glas, der hedder "bruschetta" - som er beregnet til at komme på ovnristede flutes. Lidt træls, at du dumper min opskrift p.g.a. at du ikke er klar over det. :-) anonym - 2005-01-01 01:01:01 Bruscetta er altså italiensk brød med hvidløg og tomat... Det kan man vel ikke få på glas!! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne