Kalkunbryst med spinat og pikantost

Kalkunbryst med spinat og pikantost, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kalkun - Kalkunbryst

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt af : Tinna

Indsendt :     

Ingredienser:
1000 g.Kalkunbryst
1 pk.baconskiver
0.5 pk.pikant ost fx. med løg og krydderurter
1-2 dl.fløde
0.5 pk.frossen spinat
 salt
 peber
 
Opskrift:
Brun kalkunbrystet på pande. Tag af af panden, og skær en lomme i brystet. Smør pikantosten heri, og dæk herefter kalkunbrystet med bacon. Læg kalkunbrystet i et ildfast fad. Tø spinaten op på panden, og hæld fløden ved. Rør det sammen til ensartet masse, og hæld sovsen i fadet sammen med kalkunbrystet. Sæt fadet i ovnen i en time ved 200 grader. Tjek evt. med et stegetermometer. Sever med frisk pasta og en god salat.

Tips:

Man kan bruge alle former for pikantost, men feta og alm flødeost smager også godt i retten!





karakterer:
Opskriften er vist 28651 gange,
og udskrevet 868 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.4    (15 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2008-09-24 13:05:41
Hbvis man koger pasta af typen taggiatelle (tørret) kan der med fordel tilsættes tændstikstore stykker gulerod sammen med pastaen. Kogetiden vil være den samme. Når jeg laver retten undlader jeg fløden , finthakker et lille løg bruger dobbelt så meget spinat og smager til med suppe, og muskatnød. Endvidere lægger jeg sukker og salt dryssede haklve tomater rundt i fadeet. Bruning inden ovn stagning kan undlades.

  -   2005-01-01 01:01:01
Er rigtig god hvis der kommer porreringe ved fløden og spinaten.

  -   2005-01-01 01:01:01
smager sindsygt godt