Kalkunbryst med spinat og pikantost
Hovedingrediens : Kalkun - Kalkunbryst Oprindelsesland : Danmark Indsendt af : Tinna Indsendt : |
|
|
Brun kalkunbrystet på pande. Tag af af panden, og skær en lomme i brystet. Smør pikantosten heri, og dæk herefter kalkunbrystet med bacon. Læg kalkunbrystet i et ildfast fad. Tø spinaten op på panden, og hæld fløden ved. Rør det sammen til ensartet masse, og hæld sovsen i fadet sammen med kalkunbrystet. Sæt fadet i ovnen i en time ved 200 grader. Tjek evt. med et stegetermometer.
Sever med frisk pasta og en god salat.
Tips: Man kan bruge alle former for pikantost, men feta og alm flødeost smager også godt i retten! |
|
Opskriften er vist 28571 gange,
og udskrevet 865 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.4 (15 stemmer) |
|
Kommentarer Birthe - 2008-09-24 13:05:41 Hbvis man koger pasta af typen taggiatelle (tørret) kan der med fordel tilsættes tændstikstore stykker gulerod sammen med pastaen. Kogetiden vil være den samme. Når jeg laver retten undlader jeg fløden , finthakker et lille løg bruger dobbelt så meget spinat og smager til med suppe, og muskatnød. Endvidere lægger jeg sukker og salt dryssede haklve tomater rundt i fadeet. Bruning inden ovn stagning kan undlades. Carina - 2005-01-01 01:01:01 Er rigtig god hvis der kommer porreringe ved fløden og spinaten. vibeke - 2005-01-01 01:01:01 smager sindsygt godt |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne