Grydeharen i flødesovs
Hovedingrediens : Gnavere - Hare Indsendt : Red : |
|
|
Haren parters som omtalt i forrige opskrift, og stykkerne brunes i smør på en pande eller i en gryde, krydres med salt og peber og småsteger med lidt af bouillonen under låg i 1-1½ time.
Under stegningen må tilsættes lidt mere bouillon og kødet vendes af og til. Når kødet er mørt, tages det op og skyen kan evt. sies og hældes tilbage i gryden med fløde, salt, peber, soja og den mosede danablu, sovsen jævnes og smages til med gele. Lidt af sovsen hældes over haren, resten gives til med kartofler. |
|
Opskriften er vist 32386 gange,
og udskrevet 1139 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (5 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne