Yayla corbasi (Tyrkisk yoghurtsuppe)
Hovedingrediens : Mælkeprodukter - Yoghurt Oprindelsesland : Tyrkiet Indsendt : Red : |
|
|
Yoghurt, æg og salt piskes sammen og varmes langsomt op under stadig omrøring til det koger.
Varm bouillon hældes i og vasket ris. Kog ved svag varme til risen er mør, ca. 20 minutter. Mynte tilsættes, det blandes godt og efter et øjeblik tages suppen af varmen. Paprika svitses i smør og hældes over suppen. Tips: Denne suppe heder egentlig sætersuppe. Mange steder driver man dyrene på højsletten i den varme sommertid, hvor der findes små sommerhusbyer til dette formål. Af mælken laver man særlig smør og ost, men også meget yoghurt. |
|
Opskriften er vist 16445 gange,
og udskrevet 189 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.7 (7 stemmer) |
|
Kommentarer Per - 2021-05-04 06:49:32 Vil mene at det er yoghurt naturel Lonnie - 2021-05-02 10:50:46 Hvilken yougurt er der brugt? Rimse - 2020-12-26 14:18:40 Den er såå lækker 😊👍 |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne