Rødvinsmarineret dådyrsteg

Rødvinsmarineret dådyrsteg, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Dådyr - Diverse dådyr

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
600 g.dyresteg
 
 Marinade:
5 dl.rødvin
2 spsk.rødvinseddike
1 løg
1 gulerod
1 spsk.knuste enebær
2 laurbærblade
1 kvisttimian
1 kvistrosmarin
5 Peberkorn, sorte
40 g.smør
 maizena
 salt
 peber
1 spsk.ribsgele
 
Opskrift:
Gør grøntsagerne istand og bland dem med rødvin og krydderierne til en marinade som hældes over dyrestegen. Den skal trække tildækket i køleskabet i mindst 12 timer, gerne til næste dag.

Tag stegen op af marinaden og tør den af. Si marinaden. Kødet brunes i smørret på alle sider, krydres med salt og peber og grøntsagerne og krydderierne fra marinaden brunes med. Marinaden hældes ved og det hele simrer under låg i ca. 30 minutter. Tag stegen op, si skyen, lad den evt. koge lidt ind og smag til med ribsgelé og evt. lidt kulør, jævn med maizena og tilsæt evt. lidt fløde.

Tilbehør:
Server med stuvede svampe og kartofler vendt i persille.





karakterer:
Opskriften er vist 16478 gange,
og udskrevet 394 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.6    (4 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu