Rødvinsmarineret dådyrsteg
Hovedingrediens : Dådyr - Diverse dådyr Indsendt : Red : |
|
|
Gør grøntsagerne istand og bland dem med rødvin og krydderierne til en marinade som hældes over dyrestegen. Den skal trække tildækket i køleskabet i mindst 12 timer, gerne til næste dag.
Tag stegen op af marinaden og tør den af. Si marinaden. Kødet brunes i smørret på alle sider, krydres med salt og peber og grøntsagerne og krydderierne fra marinaden brunes med. Marinaden hældes ved og det hele simrer under låg i ca. 30 minutter. Tag stegen op, si skyen, lad den evt. koge lidt ind og smag til med ribsgelé og evt. lidt kulør, jævn med maizena og tilsæt evt. lidt fløde. Tilbehør: Server med stuvede svampe og kartofler vendt i persille. |
|
Opskriften er vist 16478 gange,
og udskrevet 394 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.6 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne