Rådyrfrikadeller
Hovedingrediens : Rådyr - Dyresmåkød Indsendt : Red : |
|
|
Kød, spæk og ansjoser hakkes og blandes sammen.
De øvrige ingredienser røres i og smages til med salt og peber. Lad blandingen hvile i køleskab 1 - 2 timer inden de steges på en pande. |
|
Opskriften er vist 32501 gange,
og udskrevet 722 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.4 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Anne Thayssen - 2019-11-07 14:26:26 Meget lækker opskrift med god kraftig smag. Opskriften er også megagod til farsbrød, pakkes ind i bacon, ovnsteges i en kageform eller et lille fad og smager som forloren dyreryg |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne