Rådyrfrikadeller

Rådyrfrikadeller, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

HovedretterRet : Hovedretter - Farsret - Farsretter

Hovedingrediens : Rådyr - Dyresmåkød

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
800 g.rådyrkød
300 g.kalvekød
50 g.spæk
5 ansjoser
 
150 g.revne løg
150 g.rasp
3 æggeblommer
 stødt enebær
 Muskatnød, friskrevet
 lidtfløde
2 dl.danskvand
 salt
 peber
 
Opskrift:
Kød, spæk og ansjoser hakkes og blandes sammen.

De øvrige ingredienser røres i og smages til med salt og peber. Lad blandingen hvile i køleskab 1 - 2 timer inden de steges på en pande.





karakterer:
Opskriften er vist 32501 gange,
og udskrevet 722 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.4    (4 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2019-11-07 14:26:26
Meget lækker opskrift med god kraftig smag. Opskriften er også megagod til farsbrød, pakkes ind i bacon, ovnsteges i en kageform eller et lille fad og smager som forloren dyreryg