Marineret rådyrryg / wok
Hovedingrediens : Rådyr - Dyreryg Indsendt : |
|
|
Kødet skæres forsigtigt fri fra benet. Start ved rygbenet og lad kniven glide ned langs benet. Husk at skære mørbraden væk også - den sidder på bagsiden af benet.
Bland rødvin, Balsamico, ingefær, timian, salt og peber og kom kødet i. Lad det marinere i mindst 2 timer - gerne mere. Kom fx det hele i en plastpose og kom det i køleskabet.
Benet kommes i en gryde med grøntsager og dækkes af rødvin. Koger i mindst 3 timer, sies og der kommes lidt fløde i og du har en herlig sauce.
Kødet tages op og steges hel i en wok. Når det går fra at være blødt til at være fast at mærke på, er det færdigt. Lad det hvile i 15 minutter før du skærer det i 1cm tynde skiver lidt på skrå. Tilbehør: ovntørrede tomater, kartoffelroulle og en bund af lynstegte revne gulerødder og porrer. |
|
Opskriften er vist 17830 gange,
og udskrevet 412 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne