Jægermesterens vinstegte hare
Hovedingrediens : Gnavere - Hare Indsendt : Red : |
|
|
Haren deles i mindre stykker, del lårbenene i leddet mellem lår og ben og del ryggen i 3-4 stykker på tværs.
Flæsket skæres i små terninger og brunes sammen med harestykkerne i ca. 75 g smør – dette gøres bedst i en stegepande – og efterhånden lægges stykkerne med flæsket over i en gryde. Her tilsættes bouillon, rødvin, salt, peber, hvidløg i skiver, persille, det skivede løg og peberkorn. Det hele småsnurrer under låg i ca. 1-1½ time, til kødet er mørt. Måske må der under stegningen spædes med lidt mere vin/bouillon. På stegepanden brunes de små chalotteløg med de rensede champignoner i skiver. Harestykkerne tages op fra gryden, skyen sies, hældes tilbage i gryden, koger op, jævnes og smages til. Heri blandes harestykkerne, de stegte chalotteløg og champignoner. Alt småkoger i 10 min. Servers med Ris eller kartofler samt salat. |
|
Opskriften er vist 20008 gange,
og udskrevet 789 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.4 (5 stemmer) |
|
Kommentarer Ole - 2013-11-14 22:26:12 Superlækker ret - klart 10-tal.Brugte bacontern i stedet for mager flæsk, og undlod at si skyen - tog blot haren op og jævnede resten med lidt fløde og jævning. Mildred Nissen - 2005-01-01 01:01:01 Det er en rigtig nem og lækker ret, som kun kan anbefales. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne