Dyregryde - i trykkoger
Hovedingrediens : Rådyr - Dyresmåkød Indsendt : |
|
|
Brun kødet i fedtstoffet med bacon eller spækterningerne.
Svits løgene med til sidst.
Hæld 1 dl vand ved.
Trykkog 15-20 minutter - afkøl hurtigt eller langsomt.
Tilsæt piskefløden og kog saucen godt igennem.
Smag til med salt og evt. ribsgele og farv den lysebrun med kulør.
Server kartoffelmos til.
Tips: Dyreryg eller -kølle kan tilberedes på samme måde, men trykkoges 30-40 minutter. |
|
Opskriften er vist 19343 gange,
og udskrevet 375 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne