Dyrebov bourguignonne

Dyrebov bourguignonne, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 8 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Rådyr - Dyrebov

Oprindelsesland : Frankrig

FrankrigIndsendt :      Red :
Dyrebov bourguignonne, billede 4 Dyrebov bourguignonne, billede 1 Dyrebov bourguignonne, billede 2 Dyrebov bourguignonne, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
1200 g.dyrebov, uden ben
150 g.pancetta eller andet flæsk
200 g.pillede skalotteløg
50 g.smør
3 gulerødder
2.5 dl.rødvin
2.5 dl.bouillon
3 fedhvidløg
1 spsk.koncentreret tomatpure
 
 Krydderbuket:
1 kvisttimian
1 laurbærblad
 bladselleri
 persillestilke
 
Opskrift:
Dyrebovene skæres i mundrette tern.

Skær sværen af flæsket og skær det i terninger. Svits flæsket og skalotteløgene med lidt smør i en gryde. Tag det op og stil det til side.

Drys kødet med salt og peber og brun det godt, på alle sider tilsæt evt. mere smør. Gulerødderne skrælles, skæres i stave og svitses sammen med kødet. Tilsæt krydderbuket, de pillede knuste hvidløg, og kom skalotteløg og flæsket tilbage i gryden. Kom rødvin og bouillon ved og lad det småstege under låg i ca. 1 time.

Kom tomatpure i saucen, jævn den evt. og smag til med salt og peber.

Tilbehør:
Flødebagte kartofler og grøn salat med ristede valnøddekerner serveres til.





karakterer:
Opskriften er vist 37671 gange,
og udskrevet 799 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.6    (18 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu