Dyrebov bourguignonne
Hovedingrediens : Rådyr - Dyrebov Oprindelsesland : Frankrig Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Dyrebovene skæres i mundrette tern.
Skær sværen af flæsket og skær det i terninger. Svits flæsket og skalotteløgene med lidt smør i en gryde. Tag det op og stil det til side. Drys kødet med salt og peber og brun det godt, på alle sider tilsæt evt. mere smør. Gulerødderne skrælles, skæres i stave og svitses sammen med kødet. Tilsæt krydderbuket, de pillede knuste hvidløg, og kom skalotteløg og flæsket tilbage i gryden. Kom rødvin og bouillon ved og lad det småstege under låg i ca. 1 time. Kom tomatpure i saucen, jævn den evt. og smag til med salt og peber. Tilbehør: Flødebagte kartofler og grøn salat med ristede valnøddekerner serveres til. |
|
Opskriften er vist 37567 gange,
og udskrevet 799 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.6 (18 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne