Dyreryg med pasta salat og pestomayonnaise

Dyreryg med pasta salat og pestomayonnaise, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Rådyr - Dyreryg

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
6-800 g.kold dyreryg i tynde skiver
150 g.pasta skruer
1 terning grøntsags bouillon
2 spsk.olivenolie
3 dl.skyllede spæde blade spinat
300 g.broccoli i små buketter
3 gulerødder i stave
1 lille squash i tynde skiver
 
 Mayonnaise:
1 æggeblomme
1 tsk.fransk sennep
1 spsk.lys vineddike
1-2 fedknust hvidløg
2 dl.vindruekerne olie
0.5 tsk.basilikum
0.5 tsk.merian
0.5 dl.reven parmesanost
 salt
 peber
 
Opskrift:
Pastaen koges 12-14 minutter i vand sammen med bouillon terning og olivenolie. Vandet hældes fra og pastaen afkøles. Spinat blade lægges i bunden af et fad, hvorpå de resterende grøntsager, samt den afkølede pasta, anrettes på fadet sammen med tynde skiver dyreryg.

Pesto mayonnaise:
Æggeblomme, sennep og vineddike samt hvidløg blendes kort sammen. Olien tilsættes først dråbevis, siden i en tynd stråle, medens den blendes. Derefter tilsættes basilikum og merian. Hvis saucen er for tyk, spædes med en smule vand. Den revne parmesanost vendes i og saucen smages til med salt og peber.

Hertil serveres lun flutes eller grovbrød.





karakterer:
Opskriften er vist 12649 gange,
og udskrevet 224 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu