Skyttens dyreragout

Skyttens dyreragout, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Rådyr - Dyresmåkød

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :
Skyttens dyreragout, billede 4 Skyttens dyreragout, billede 1 Skyttens dyreragout, billede 2 Skyttens dyreragout, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
1000 g.dyrekød med ben godt 500 g. rent kød
 smør
 
2 løg
150 g.røget flæsk i små terninger
2 gulerødder
 salt
 peber
6 knuste enebær
 
4 dl.bouillon
1 dl.hvidvin
4 flåede tomater
 
1 dl.kaffefløde
 jævning
 ribsgele
 salt
 peber
 kulør
 
Opskrift:
Kødet skæres fra benene og derefter i mindre stykker og brunes i smør med benene, løgene udskåret i både, det røgede flæsk i terninger, gulerødder i skiver, salt, peber og enebær, det hele brunes og svitses godt.

Bouillon og hvidvinen tilsættes samt de flåede tomater i kvarte stykker. Dette småsnurrer 1- 1½ time, alt efter hvilket stykke kød det er, men mørt skal kødet være.

Fløde tilsættes og koges op, tilsæt evt. mere bouillon, vin, og smørklatter og jævnes og smages til med krydderier og gele, farves evt med lidt kulør. Stuvningen kan evt. også tilsættes lidt ærter.

Serveres med kartoffelmos.





karakterer:
Opskriften er vist 30856 gange,
og udskrevet 840 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.8    (8 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2008-03-02 08:46:14
Snød lidt og brugte en dåse flåede tomater i stedet for de 4 friske flåede.