Skyttens dyreragout
Hovedingrediens : Rådyr - Dyresmåkød Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Kødet skæres fra benene og derefter i mindre stykker og brunes i smør med benene, løgene udskåret i både, det røgede flæsk i terninger, gulerødder i skiver, salt, peber og enebær, det hele brunes og svitses godt.
Bouillon og hvidvinen tilsættes samt de flåede tomater i kvarte stykker. Dette småsnurrer 1- 1½ time, alt efter hvilket stykke kød det er, men mørt skal kødet være. Fløde tilsættes og koges op, tilsæt evt. mere bouillon, vin, og smørklatter og jævnes og smages til med krydderier og gele, farves evt med lidt kulør. Stuvningen kan evt. også tilsættes lidt ærter. Serveres med kartoffelmos. |
|
Opskriften er vist 30856 gange,
og udskrevet 840 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.8 (8 stemmer) |
|
Kommentarer Per - 2008-03-02 08:46:14 Snød lidt og brugte en dåse flåede tomater i stedet for de 4 friske flåede. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne