Dyreragout med grøntsagssauce
Hovedingrediens : Rådyr - Dyresmåkød Indsendt : |
|
|
Beregn 150-200 gram kød pr. person, skær kødet i ca. 3-4 cm. terner.
Brun ved kraftig varme i en stegegryde og krydder med friskkværnet salt og peber.
Tag kødet op.
Nu kommer du grønsagerne ved og det er : 2 udskårne løg, 1 fed hvidløg, 1 middelstor pastinak der er i ¼, 2 stilke blegselleri, 1 hvidløg fed, 2 strimler citronskal, 1 kvist frisk timian, 1 laurbærblad, samt 50 gram rørhatte samt 2 ½ dl. Classic øl. Når det er kommet i kog kommes kødet i. Lad det småsnurre til det er mørt ca. 1 - 1 ½ time. Hæld 1½ dl. piskefløde ved hvorefter det køres gennem blenderen. Varm igennem og smag til med friskkværnet salt og peber. Hertil en frisklavet kartoffelmos, eller vilde ris. |
|
Opskriften er vist 15448 gange,
og udskrevet 458 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne